مرتضی رحمانی موحد در نشست تخصصی گردشگری سلامت که در حاشیه این نممایشگاه برگزار شد،افزود: گردشگری سلامت یک طیف وسیع و گسترده ای است که علاوه بر بیمار همراهان بیمار را نیز پوشش می دهدالبته باید به موضوع پیشگیری و تندرستی آن هم توجه داشت.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه گردشگری سلامت، کشورهای همسایه همچون عراق ، افغانستان، آذربایجان و ارمنستان از اولویت های است که در شورای راهبردی نیز مطرح شده است.
رحمانی در ادامه بر نقش مهم مسئولیت در روابط اجتماعی اشاره کرد و گفت: این مسئولیت پذیری ها موجب نهادینه شدن اخلاق و رفتار در جامعه شده و نهادهای اجتماعی را توسعه دهد.
وی اضافه کرد: باید فرآیند ها را تسهیل تر کرد تا کسب و کارها راحت تر شود و همه بتوانند کار انجام دهند و زمانی که تولید اشتغال صورت گیرد ، تولید ثروت هم صورت می گیرد
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطر نشان کرد:گردشگری سلامت یا بحث مربوط به درمان خارجی ها، حاکمی ترین نوع گردشگری تخصصی کشور است،یعنی خط قرمزهاش بسیار پررنگ و اعمال ارائه حاکمیت نبست به آن بسیار تنگ و سخت و دارای چارچوب است.
رحمانی افزود: بر این اساس هر کسی و به هر شکلی نمیتوان وارد حوزه گردشگری سلامت شود زیرا این حوزه دارای چارچوب ها است که باید قداست و اعتباراتش را حفاظت کنیم.
وی با بیان اینکه پیچیدگی هایی در این حوزه ایجاد شده و گره هایی که وجود دارد گره های بسیار بزرگی است، گفت: در گردشگری سلامت پیشرفت های خوبی داشته ایم و هر چند برخی کشورهای همچون ترکیه و هند رقیب ما هستند اما ما می توانیم با سرمایه گذاری های بیشتر از این کشورها پیشی بگیریم.
وی افزود: خواهش من این است که سعی کنید به سرعت خودتان را هماهنگ کنید. ما تا آخر سال تعداد شرکت هائی را که مجوز این کار را خواهند داشت به سفارت خانه ها و وزارت خانه معرفی خواهیم کرد و حتما باید این شرکت یک بازار مشخص داشته باشد، همکار در خارج از کشور داشته باشند و فرآیند ورود خروج بیمار را در آن بخش پزشکی اش داشته باشد.
انتهای پیام/